Castellano  

964 23 04 55

 

Centre de Estètica

Una pell que no es pot oblidar, un rostre que irradia llum destacant sobre tots els altres i un cos magnífic. A qui no li agrada tenir-lo?, podem ajudar-te a aconseguir-lo i a gaudir-lo.

Des d'1.984 treballem per a donar-li el millor servei als nostres clients. Des dels seus orígens el centre es caracteritza pel seu fort caràcter innovador en tècniques i protocols de treball segurs, basant-se en els últims avanços científics i tecnològics.

Personal altament qualificat en estètica professional els atén en un ambient agradable. Si ens diu què li agradaria millorar li aconsellarem el tractament més adequat al seu cas, de manera que aconseguisca els màxims resultats en el mínim temps i menor cost possible.

Tractaments per a totes les edats i pressuposts. ESPECIALISTES EN REJOVENIMENT FACIAL I REMODELACIÓ CORPORAL, CICATRIUS. Podem mostrar-los els nostres resultats.

La signatura disposa d'aparatologia puntera i última generació MESO-VAC, triple avanç tecnològic en estètica científica.

Convenis amb empreses, consulta'ns.

Promocions

El centre té promocions durant tot l'any. BENEFICIA'T, tots els mesos hi ha una distinta perquè podem cobrir les necessitats tots els nostres clients.

Tenim xecs regal per a tu.

A més està el nostre sistema de bons per als tractaments de diverses sessions en els nostres PLANS DE BELLESA.

Disposem de bons que tenen distints tractaments: els uns potencien als altres i obtenim millors resultats. PREGUNTA PER ELLS.

I com no? Les promocions puntuals. Són de curta durada i a molt bon preu. NO TE LES PERDES.

Les targetes V. I. P. tenen descompte en tots els tractaments durant un any des de la seua adquisició.

ELS DESCOMPTES I PROMOCIONS NO SÓN ACUMULABLES.

   
 

Centre de Estètica RosaImagen S.L. - carrer Cervantes, 18-1º - 12001 - Castelló - 964 23 04 55 - FiP disseny

ddd